از قديم الايام براي نگهداري محصولات كشاورزي و غذايي از مكان هاي سرد استفاده مي كردند و هميشه در تلاش براي ايجاد مكان هاي بسيار سرد بوده اند. تا بتوانند محصولات خود را مدت زمان بيشتري نگهداري كنند.
با پيشرفت علم و تكنولوژي و احداث سردخانه ها، مواد غذايي از جمله ميوه ها و گوشت ها قدرت ماندگاري بيشتري پيدا كردند. سردخانه ها زماني بسيار مفيد واقع مي شوند كه محصولي در فصل خود زياد بوده و در سردخانه نگهداري مي سود و در فصلي كه توليد نمي شود به بازار عرضه مي شود.
امروزه براي ضدعفوني كردن محيط سردخانه ها از دستگاه ازون ساز استفاده مي كنند. با نصب اين دستگاه در سردخانه ها و توليد ازن هواي سردخانه استريل و سالم مي ماند.
استفاده از سردخانه ها براي كشاورزان بسيار ضروري مي باشد و ديگر مجبور نخواهند شد زماني كه محصولاتشان خريدار ندارد آن را به بازتر با كمترين قيمت عرضه كنند. از طرفي با استفاده از روش هاي مدرن نگهداري مانند ازن ساز اطمينان مي يابند كه محصولاتشان تازه و سالم تا فصل مورد نظر و موعد مقرر باقي مي مانند.
- سه شنبه ۲۲ مهر ۹۹ | ۲۲:۵۶
- ۵۱ بازديد
- ۰ نظر